Eén-op-één coaching

‘Sophie heeft mij laten inzien wat mijn talenten zijn, waar ik voldoening uit haal en naar wat voor type baan ik opzoek moet. Ik heb nu het gevoel dat ik een goed verhaal heb waarom ik een bepaalde baan leuk vind en waarom ik de geschikte persoon ben voor die baan. Al met al drie erg productieve sessies!’ – Jan Willem

Bekijk meer reacties

Het leven is een aaneenschakeling van uitdagingen.  Sommigen groter dan anderen.  Sommigen zo groot dat je er alleen niet uitkomt.  Dit soort uitdagingen komen voor iedereen op een ander moment, maar zijn vaak in de basis gelijk omdat ze van je verwachten dat je een moeilijke beslissing neemt.  Een keuze maakt die grote impact op je leven gaat hebben.  Herken je dit?  Dan kan ik je waarschijnlijk goed helpen!

Over wat voor uitdagingen heb ik het?

  • Is het einde van je studie in zicht en voel je lichtelijk paniek opkomen als denkt aan het kiezen van een passende eerste baan?
  • Ben je young professional en klaar voor de volgende stap in je carrière, maar mis je richting om de juiste nieuwe uitdaging te vinden?
  • Merk je dat je niet helemaal gelukkig bent, maar vind je het lastig om te bepalen waar dat precies aan ligt en wat je eraan kunt doen?
  • Heb je het gevoel dat iedereen om je heen wel weet wat ie wil en dat jij in je eentje rond dobbert in een eindeloze zee aan mogelijkheden?
  • Ga je solliciteren en wil je hulp bij het maken van je cv, het schrijven van je brief en/of het voorbereiden van het sollicitatiegesprek?

Met andere woorden, ben je jong, wil je het verschil maken en vanuit kracht verantwoordelijkheid nemen voor dagelijkse keuzes? Wil je positiviteit integreren in je leven om beter met tegenslagen om te kunnen gaan? Dan is mijn coaching wellicht iets voor jou!

Hoe werkt één-op-één coaching?

Stap 1: Neem contact op via email of telefonisch
Stap 2: Ik neemt contact met jou op om een kennismakingsgesprek te plannen
Stap 3: Tijdens een gratis en vrijblijvende kennismaking leren we elkaar kennen
Stap 4: Na de kennismaking schrijf ik een voorstel bestaande uit een samenvatting van jouw verhaal en hulpvraag, een omschrijving van mijn werkwijze en op maat gemaakt coachtraject inclusief de kosten
Stap 5: Let the coaching begin…!

Hoe lang duurt een coachtraject?

Gemiddeld bestaat een coachtraject uit vier tot zes gesprekken van 60-90 minuten.