Lezingen, workshops, etc.

In 2015 heb ik me tijdens de opleiding ‘Certificate in Positive Psychology’ laten inspireren door Tal Ben-Shahar.  In een van zijn eerste colleges vertelde hij dat het zijn missie om de wetenschap van de Positieve Psychologie te verspreiden, zodat meer mensen vanuit deze principes hun levens kunnen leiden.  Halverwege de opleiding nam ik mezelf voor hetzelfde te doen.  Omdat ik echt geloof dat de wereld een betere plek wordt als meer mensen weten wie ze werkelijk zijn en hoe ze een authentiek leven kunnen leiden.  En elke jongere die ik kan inspireren om te leven volgens de principes van de positieve psychologie, is een kleine stap op weg naar een gelukkiger wereld.  Ik weet dat het misschien een beetje suffig klinkt, maar het maakt me gelukkig :)!

Mijn focus is de young professional.  Dat is zo ontstaan vanuit mijn werk als recruiter.  Enerzijds bied ik coaching en training gebaseerd op de principes van de positieve psychologie.  Anderzijds hoop ik met presentaties, lezingen, workshops en trainingen – variërend van een uur durende presentatie tot een vijfdaagse workshop – jongeren te leren over onderwerpen als leiderschap, positieve psychologie, ethiek en innovatie.

Interesse?  Graag hoor ik van jou op welke manier ik je kan helpen om jouw doelgroep te inspireren, zodat we samen een passende invulling kunnen bedenken.

Workshop Building Confidence
Vertrouwen is belangrijk om je leven te kunnen leiden op de manier die jij wilt – ongeacht waar je naar op zoek bent, een gebrek aan vertrouwen zal je altijd tegenhouden. Er is bewijs dat om te slagen, vertrouwen net zo belangrijk is als competentie, als vaardigheid. Het blijkt dat perfect zijn – alles goed doen – niet genoeg is, je moet ook uitblinken in zelfverzekerdheid. Het goede nieuws is dat je met een beetje moeite zelfvertrouwen verworven kan worden. Tijdens deze drie-uur durende workshop leer je nieuwe manieren om je zelfvertrouwen te vergroten, zodat je kunt stralen tijdens uitdagende situaties, zoals sollicitatiegesprekken, presentaties en netwerkevenementen.