Referenties

Wat zij vonden van Sophie &Talent

Pauline:

Sophie is zeer creatief, vrolijk en energiek. Ze zorgt voor een goede persoonlijke begeleiding en is heel flexibel in haar tijd. Ze heeft mij zeer goed kunnen begeleiden en coachen mede door haar kennis en ervaring. Ze weet het positieve in mensen naar boven te halen en ze zorgt voor een juiste zelfreflectie. Ik ben zeer dankbaar voor wat Sophie voor mij heeft gedaan en ik zou het ieder dan ook aanbevelen. Sophie kan mensen ook goed helpen die al wél weten wat ze zoeken in een baan. Sophie komt met suggesties waar je niet altijd zelf aan zou hebben gedacht. Nogmaals heel erg bedankt!’

 

Jan Willem:

Sophie heeft mij laten inzien wat mijn talenten zijn, waar ik voldoening uit haal en naar wat voor type baan ik opzoek moet. Ik heb nu het gevoel dat ik een goed verhaal heb waarom ik een bepaalde baan leuk vind en waarom ik de geschikte persoon ben voor die baan. Al met al drie erg productieve sessies!’

 

Laurens:

‘Door de sessie met Sophie ben ik erachter gekomen waar mijn talenten liggen.  De manier waarop dit gebeurt is erg ontspannen en gebeurt in een open en gemakkelijke sfeer!  Bedankt  hiervoor!

 

Christiaan:

‘Ik heb de coachingssessies met Sophie als erg nuttig ervaren.  Door middel van scherpe vragen kan ze in relatief korte tijd erachter komen wat jouw intrinsieke motivatie is en helpt je vervolgens met de verwoording hiervan.’

 

Gabor:

Sophie heeft mij geholpen in mijn zoektocht naar een eerste baan.  Tijdens deze zoektocht stond geen bedrijf, traineeship of starter-functie centraal maar ikzelf.  Door middel van zeer doelgerichte vragen ben ik er achter gekomen welke aspecten ik binnen een baan belangrijk vind, en crucialer: waarom ik dit vind.  De uitkomsten van onze sessies gaven mij inzichten die mij is staat stelden kritisch te kijken naar mogelijke werkgevers en tijdens sollicitatiegesprekken duidelijk aan te geven waarom ik voor die functie solliciteerde.  Een aanrader voor iedereen die nog niet exact weet wat hij/zij wil!

 

Michiel:

‘Sophie is, naast prettig in omgang en professioneel in haar aanpak, sterk in het ontdekken van iemands kwaliteiten, drijfveren en waarden.  Met haar visie van mij als persoon sloeg ze de spijker op de kop!  Daarnaast vond ik haar input met betrekking tot het gehele sollicitatieproces volledig en daardoor erg nuttig.  Ze heeft mij goed geholpen om met zelfvertrouwen mijn sollicitatiegesprekken in te gaan en er een stage aan over te houden!

 

Cornelie:

Sophie heeft mij enorm geholpen met het schrijven van de juiste brief om aangenomen te worden voor de GZ-opleiding (opleiding tot gezondheidszorg-psycholoog).  Ze heeft me geleerd mijn brieven te veranderen van algemeen en oppervlakkig naar persoonlijk en krachtig. Met haar hulp vond ik de woorden om te omschrijven wie ik echt ben en wat mijn toegevoegde waarde zou zijn.  Hierdoor viel mijn brief op, ben ik uitgenodigd voor gesprek en heb ik uiteindelijk de opleidingsplek gekregen die ik wilde!

 

Jelle:

‘Sophie gaf mij de sollicitatie training die ik nodig had als starter.  Als afgestudeerde student had ik veel vragen over het sollicitatieproces;  Hoe schrijf ik een aansprekende brief?  Hoe kan ik mij het best profileren tijdens het gesprek?  Samen met Sophie vond ik antwoord op al deze vragen en belangrijker nog, dankzij haar sta ik nu zelfverzekerd in het sollicitatieproces.

 

Dorien:

‘Mijn cv is de eerste indruk die een recruiter van mij krijgt, vandaar dat ik wil dat deze er perfect uitziet.  Om die reden heb ik Sophie benaderd en daar ben ik heel blij mee geweest!  Sophie heeft mij laten (in)zien hoe ik mijn cv beter onder de aandacht kan brengen, welke (cruciale) informatie er mist en welke informatie ik juist nog moest toevoegen.  Vervolgens kwam mijn motivatiebrief aanbod, blijkbaar maakte ik al jaren gebruik van de verkeerde opbouw!  Sophie, bedankt voor het delen van je ervaring!

 

Khalid:

‘Er zijn momenten waarop je denkt dat het tijd wordt je ambities te laten varen, dat het voor je te laat is en dat je je neer moet leggen bij wat er op je pad komt, al is het ver onder je niveau.  Meet Sophie & Talent!  Dankzij Sophie weet ik nu waar mijn talenten liggen en hoe ik zelfverzekerd de wereld tegemoet kan treden.  De sessies zijn leuk, interactief en uiterst leerzaam.  Door (ook met jezelf) in gesprek te gaan, ontdek je waar je kracht zit en hoe je vanuit die talenten en vaardigheden kunt optreden en opereren.  Ik ben blij bij Sophie & Talent terecht te zijn gekomen en ben Sophie ook dankbaar voor al haar hulp en enorme inzet.  Overtuigd en vol vertrouwen raad ik haar iedereen aan die denkt hulp nodig te hebben bij het ontdekken van zijn of haar talenten.  Sophie is DE specialist op het gebied van talent en u zult er veel aan haar diensten hebben!


Philip:

‘Erg effectieve hulp.  Perfecte kennis in huis voor de begeleiding bij het vinden van een geschikte baan.  Goed inzicht in de arbeidsmarkt.’

Vrijblijvend kennismaken?  Dat kan!