Partners

Young Happy Pros

Floreer. Verbind. Leid.  Wij geloven in een wereld waarin het welzijn de kern van leer- en ontwikkelingsprocessen is, waarbij welzijn brandstof is voor succes. Wij willen young professionals de tools geven die ze nodig hebben om te kunnen bloeien; we willen ze leren om veerkrachtig te worden, zodat ze authentieke leiderschap kunnen tonen.

We zijn op een missie om de wetenschap van het geluk onder jongeren over de hele wereld te verspreiden. Wij leveren programma’s om young professionals te laten floreren, verbinden en leiden.

 

House of Awareness

Iets meer dan een jaar geleden ontmoette ik Jane en Willemijn, de oprichters van House of Awareness (HoA).  Zij geloven dat als je connected bent met jezelf, alles op zijn plek valt. Precies zoals het moet zijn. Dit moet je zelf doen, maar hoef je niet altijd alleen te doen. Hulp vragen is het grootste cadeau dat iemand zichzelf kan geven. En hulp geven is het grootste cadeau dat iemand een ander kan geven.

Bewust en mindful leven is voor iedereen, soms heb je alleen een klein zetje nodig. De missie van HoA is om mensen te helpen connecten met zichzelf en global awareness te creëren door bij iedereen het bewustzijnsvlammetje te ontsteken. Met de House of Awareness community willen ze iedereen inspiratie geven hun ticket naar inner   paradise te vinden. Ze willen de wereld inspireren, laten ervaren en verbinden.

 

RD Recruitment

De ambitie van RD Recruitment is het inspireren en begeleiden van studenten en starters met betrekking tot hun carrière.  Hierbij staan zij voor het maken van keuzes vanuit kracht en intrinsieke motivatie.

RD is een jong en ambitieus bedrijf dat zich onderscheidt door een persoonlijke relatie met kandidaten en opdrachtgevers.  Daarbij bieden zij intensieve begeleiding vanuit een ondernemende instelling.  Zij focussen zich op Corporate Finance (M&A), Private Equity, Legal en Strategy Consulting.

 

Young Happy Minds

De oprichters van Young Happy Minds, Yvonne en Martine, geloven in een mogelijke betere toekomst voor jongeren, waarbij welzijn wordt gewaardeerd wordt als academisch succes. Onderzoek heeft aangetoond dat gelukkiger leerlingen academisch beter presteren en zijn op een missie om dat te bewijzen.

Zij leveren workshops en programma’s, die zijn geworteld in de wetenschap van het welzijn en de positieve psychologie, op scholen aan leerlingen, leerkrachten en ouders.  Zij geloven dat het ondersteunen van studenten in het opbouwen van zelfvertrouwen en veerkracht zal bijdragen aan het vergroten van hun aspiraties en realiseren van hun dromen.